lauantai 29. syyskuuta 2012

fuck you world


Vaaka näytti tänään aamulla niin hirveää lukua että kiroilin ääneen ja kömmin takaisin sänkyyn pakoon ahdistustani. Siis 80,2kg ?!?!? Mitä vittua oikeesti! Miten toi on mahdollista, että viimeviikon sunnuntaista olisin lihonut melkeen 2kg?! Tekisi mieli hakata päätä seinään, en tajua mun kehoa. Miksimiksimiksi?

Vihaan tällä hetkelle jokaista osaa mun kehossa. Hiukset on likaiset, naamassa on näppylä, PAINAN VITUSTI LIIKAA, läskiä jokapuolella. Mitä teen ton painon kanssa...miten paino on voinu nousta noin paljon vaikken oo ahminut kertaakaan tai herkutellut. Elämä on niin epäreilua.

Enkä päässyt tänään edes salille. Illalla menen ulos juoksemaan, kävelemään, ihan mitä tahansa että saan tän painon tippumaan. Tollanen painonnousu ei vaan käy. Ihan sama vaikka mun paskat polvet huutais hoosiannaa niin minähän juoksen.

3 kommenttia:

 1. Hei, kyllä se paino siitä tippuu. On ihan normaalia että välillä se heittelee pikkasen esimerkiksi syömisten ja turvotusten takia, mutta se ei tarkoita sitä että se ois rasvaa mikä sitä viisaria liikuttaa ylemmäs vaa'assa. Syöt vaan terveellisesti ja paljon vihanneksia ja liikut kohtuullisesti niin kyllä se siitä lähtee putoamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siitä paino lähtee putoamaan. Sit kun se lähtee kunnolla tippumaan ni ei meinaa hidastua aluks ollenkaan! :D

   Poista
 2. no se on täys kakara koko mies, tai poika pikemminkin. onneks tajusin jättää sen ajois ja kyl meinasin itekki kilahtaa mut en haluu olla yhtä lapsellinen ku eräät.

  tsemppiä ja haleja kans!

  VastaaPoista