keskiviikko 3. lokakuuta 2012

girl with a blue eyes


Mun päivien aikaset tuntemukset on niin sekasia ja oon ihan hukassa kaiken sen kanssa mitä mun pään sisällä pyörii. Päivisin oon yleensä aika ilonen ja pirteä, kun taas iltasin ahdistaa ja itkettää. Usein ennen nukahtamista itkenkin. Kaikki on jotenkin vaan niin sekasin, vaikka mulla onkin kaikki hyvin, kai. Tuntuu vaan etten oo minkään arvoinen. K ei ole pitänyt muhun mitään yhteyttä yli viikkoon, mä olin tyhmä kun oletin että se haluis olla vielä kaveri ja jutella mun kanssa niinkuin ennenkin. Ilmeisesti se lähetti kaikki ne ihanat viestit vaan päästäkseen sänkyyn, well played. Vituttaa ihan uskomattoman paljon sen käytös, vituttaa että oon aina näin sinisilmänen, aina.

Tänään on mennyt ihan hyvin. Syötynä n.1070kcal, kulutettu liikunnalla 510kcal, nettokalorit 560kcal. Mä haluan vaan tän painon putoamaan ja tein mun kalenteriin pieniä suunnitelmia siitä kuinka paljon laihdun ja missä ajassa ymsyms. Liikunta tuntuu niin ihanalta ja voisin käydä jumpissa vaikka jokapäivä, harmi vaan etten saa niin usein jumppakaveria. Yksin en uskalla/kehtaa vielä mennä. Tänään salilla näin meidän koululaisia hyvännäkösiä jätkiä ja samaan aikaan yhden vanhan säädön...voi paska.

5 kommenttia:

 1. Kyllä se siitä, ehkä se K oli vaan seksin perässä tai sitten se ei oikein tiedä miten edetä eikä uskalla ottaa yhteyttä. Tee sellaisia asioita mitkä tuntuu susta hyvältä ja keskity nyt ittees. Oot kuitenkin vasta eronnut ni anna itselles aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ota siitä ihmisestä nyt selvää. Koitan parhaani mukaan keskittyäkin itteeni, toi säännöllisen liikunnan alottaminen on auttanu siinä ja tulee muutenkin hyvä fiilis siitä. Jotenkin sitä vaan kaipais jonkun ihmisen vierelleen vaikkei erosta ookkaan kovin montaa kuukautta..

   Poista
  2. Tiedän tunteen, mutta silti kantsii ehkä koittaa pitää nyt pientä paussia miehistä ja yrittää opetella olemaan sinut ittesi kanssa. Oikeesti,tiedän että miesten huomio saa omantunnon kohoamaan huimasti mutta miehet onnistuu myös halutessaan tallomaan sen niin syvälle maanrakoon ettei mitään rajaa. Varmasti laihtuminen tekee susta vahvemman ja itsevarmemman ihmisen ja kannattaa nyt keskittyä siihen täysillä, ellei se hra oikea nyt tupsahda sun elämääs ja vie sulta jalkoja alta, mutta siis yleisesti ottaen miehet onnistuu ainakin mun laihdutuskuurit sotkemaan täydellisesti! :/

   Poista
  3. Toivon että painon putoomisen myötä olisin itsevarmempi ja hyväksyisin itteni, mut sillon kun painoin vähän yli vuosi sitte 69kg niin en sillonkaan ollu tyytyväinen itteeni...en tiiä koska oon. Mutta toi on kyllä totta että miehet tuhoaa dieetit, tai ainakin exän kans söin aina kaikkee paskaa päivittäin, nyt en enää. Toisaalta se motivoi laihduttamaan kun tuntuu ettei kelpaa tällaisena kellekään nyt kun on sinkku.

   Miehet on niin monimutkasia..huoh.

   Kiitos kun jaksat neuvoa :)

   Poista
  4. Siis mä oon ite pitäny itteäni jotenki hirveenä pullukkana vaikken esimerkiksi seiskaluokalla ollu, ja nyt antaisin mitä vaan et oisin sen kokonen. Nykysin oon kuitenkin tyytyväinen omaan kroppaani vaikka mulla on raskausarpia, tissit on pienentyny ja oon edelleen punkero. Tottakai yritän edelleen pudottaa painoani, mutta silti en koe itteäni enää jotenki huonoks sen takia että oon tämmönen pallo. :D

   Sullakin on varmaan tällä hetkellä elimistö stopannu ja ruvennu säästämään energiaa, eli vähän ehkä enemmän kantsis kuitenki syyä. Mut syö esim. protskua ja liiku niin se muuttuu lihakseks. Muutenkin jos oot nyt alkanu liikkuu hirveesti verrattuna siihen mitä oot aiemmin liikkunu niin sun vartalos voi hyvin saada painoa siitä lihaksesta. Muutenkin älä nyt repsahda miesten takia syömään mitään turhaa niinkuin mä kesällä tein, meni itsekuri täysin ja kesti pitkään saada se takaisin. Kun ahistaa ja vituttaa vedä treenikamat niskaan ja lähe lenkille tai salille. Kyllä se paino alkaa putoamaan taas, usko poies. Nyt et vaan saa antaa periks. Se voi hyvin humahtaa alas nopeastikin kuhan toi töks vaihe menee ohi. Syöt vaan kunnolla, joku 1500kcal vaje ois varmaan ehkä suotusampi, ettei kroppa ala säästöliekille. Muutenkin nopeasti pudotetut kilot tulevat myös helposti takaisin!

   Poista