torstai 4. lokakuuta 2012

"kelpaat kelle vaan"...ja paskat


Taas syötynä vähän päälle 1000kcal, liikaa. 2 ja ½ sämpylää, näkkileipä, kaksi palaa kuivatettua varrasleipää, kanasalaattia ja kaakaota. Kaakao on yksi pahe, juon sitä tosi usein vaikka siinä onkin ihan helvetisti kaloreita. Musta tuntuu etten edes osaa enää laskea kaloreita kunnolla. Lasken niitä ihan vaan huvikseni samalla kun merkkailen liikkumisia kiloklubiin.

Ei oo oikeen mitään kirjotettavaa. Vaaka näytti tänään tasan 80kg. Vituttaa, tuntuu että paino putoaa ihan hullun hitaasti. Kaikki tuntuu nyt jotenkin niin turhalta ja olo on aika turtunut. Huomenna menen kaverin kanssa baariin muttei jotenkin oo yhtään fiilistä lähteä...vaatekriisi ja kaikkea. Kyllä se fiilis huomenna vielä tulee kun saa pullon auki. Mielummin vietän perjantain hyvässä seurassa juhlien kuin yksin kotona kyhjöttäen.

Sen jälkeen kun nähtiin hoitsupojan kanssa niin se on pitänyt muhun tosi kehnosti yhteyttä. Oon koittanut kysyä että missä vika mutta vetoaa vain kiireisiin, tiiä sitten. Musta tuntuu että sen kiinnostus lopahti siinä kohtaa kun näki mut livenä ja pettyi varmaan ihan helvetisti mun ulkomuotoon. Ihan ymmärrettävää.

Tervetuloa uudet lukijat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti