sunnuntai 28. lokakuuta 2012

i hate you


Paska päivä. Oon vaan ollut kotona ja sen yhden kerran kun astuin tänään ovesta ulos ihmisten ilmoille niin näin exän...oon nähnyt sen viimeks heinäkuussa. Ja mä en yhtään tykännyt nähdä sitä. Moikkaamisen jälkeen jatkoin matkaa ja aloin nauramaan. En tiiä oliko se joku suojareaktio koska musta ei tuntunut yhtään hyvältä nähdä sitä. Se tuntui ahdistavalta, siltä että tekisi mieli pyyhkiä koko tapahtuma mielestä.

Kaiken lisäks näin exästä paripäivää sitten unta. Oltiin siinä taas yhdessä ja se puhui mulle niin kauniisti. Unessa mietin mielessäni "en saa tehdä tätä, en saa langeta tohon ihmiseen uudestaan". Sitten tajusin kesken unen että "tähän on vaan unta" ja sitten heräsin. Suojasikohan mun mieli mua siltä etten näkisi tollasia unia? Mulla oli tajuttoman paska olo ton unen jälkeen. Mä vaan vihaan sitä ihmistä niin paljon, sitä mitä kaikkea se pisti mut käymään läpi. Ja vaikka nyt oonkin vahvempi ja onnellinen niin silti se ihminen saa kylmät väreet kulkemaan mun kehon läpi, huonolla tavalla.

Ja toi yks toinen jätkä vois vähän miettiä mitä suustaan päästää. Voi vittu sentään.

2 kommenttia:

  1. Tommoset unet on ihan normaaleja, varsinkin jos yrität työntää exäsi pois mielestäni hereillä ollessasi niin helposti alitajunta tuo hänet uniin. Itsekin olen nähny joskus jotain seksiunia exastäni joisssa tiedostan kyllä että ollaan erottu mutta silti olen mennetty vikittelemään sitä (oikeasti en edes halua nähdä koko ihmistä). Muutenkin en itse usko exien välisiin parisuhteisiin ja omia exiäni en pidä fb-kavereina enkä moikkaa kun tavataan, mielummin jos vain mahdollista vaihdan kulkureittiä ettei tarvitse nähdä häntä. Asioista kannattaa vain puhua, jos ei ystävilleen niin sitten vaikka jollekin ihmiselle netissä tai avautua johonkin blogiin tai foorumille, jokainen sun läpi käymä tunne on kuitenkin ihan normaali. Ja ahdistuksen parantamiseen kannattaa lähteä liikkumaan, ei avata sipsipussia ja suklaalevyä. Olet vahva ihminen kyllä sä kestät ja pärjäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tollasia unia tulee hyvin harvoin, vihaan unia mitkä liittyy exään. Oikeastaan vihaan kaikkea mikä liittyy häneen. Ärsyttää kun teen vieläkin sitä että kun teen tai nään jotain mitä en ole pitkään aikaan tehnyt tai nähnyt niin mietin esim että "viimeksi kun maassa oli lunta niin olin sen kanssa vielä yhdessä, viimeksi kun olin tässä ravintolassa oltiin täällä yhdessä" ymsyms. Tosi ärsyttävää. Ja oonkin puhunut tästä jutusta kaverille juuri eilen, se auttaa. Ja kiitos paljon sulle tsemppauksesta :)

      Poista