torstai 11. lokakuuta 2012

sori, taas miesjuttuja


Viimeviikon baarisäätö oli mun luona yötä. Niinkun miehet yleensä, siitäkään ei ota selvää mitä se haluaa. Okei, harrastettiin seksiä, mutta tehtiin paljon muutakin. Aamulla töihin lähtiessä halasi mua ovella ja suuteli. Toivotin hyvää työpäivää. Aijon puhua sen kanssa tänään ja yritän selvittää missä mennään. En tajua näitä mun mieskuvioita. Eilen taas yksi poika kenen kanssa on yhteistä menneisyyttä otti yhteyttä, tavallaan kutsui itsensä mun luo kahville. Ihan kiva nähdä sitä pitkästä aikaa, toivon vaan ettei sillä ole mitään sen kummempaa mielessä koska en halua hänestä enää mitään enempää kuin kaverin, vaikka joskus olinkin korvianimyöden ihastunut siihen.

Jottei tästä tulis mikään "Liisan miesasiat" blogi, niin vähän painojuttuja seuraavaksi. Aamupaino tänään 78,5kg, ihanaa mun paino laskee sittenkin! Oon kyllä liikkunutkin tällä viikolla jokapäivä. Maanantaina bodypump, tiistaina zumba ja eilen taas bodypump. Tänään pitäisi taas mennä johonkin jumppaan. Rakastan liikuntaa!

2 kommenttia:

  1. Mähän sanoin sulle että kyllä se paino alkaa siitä putoamaan! Hienoo! Ja miten musta tuntuu nyt et saat kohta ravistella miehii pois sun nilkoistas! :)

    VastaaPoista
  2. Jep toivotaan että painonputoominen kans pysyy eikä ala taas jojoilla ihan kummallisesti :)

    VastaaPoista