lauantai 13. lokakuuta 2012

mua viedään


Maha täynnä pastaa...ahdistaa. Siihen päälle vielä kermakarkkeja ja sipsinrääppeittä. Vittu mä olen tyhmä. Mulla on jääkaapissa maailman parasta salaattia ja sen sijaan söin tollasta paskaa. Ja aamulla unohdin käydä vaa'alla...turha sinne on enää mennä kun näyttäis kuitenkin ihan kamalia lukuja ton ahmimisen jälkeen ja ahdistuisin vaan entistä enemmän.

Viimeviikon baarisäätö tulee meille ilmeisesti taas tänään. Sekin ahdistaa. Kysyin siltä että missä me nyt mennään ja että ollaanko vaan kavereita vai jotain enemmän niin sain vastaukseksi "katsotaan :)". En tiedä miten pitäis toimia. En todellakaan halua olla sille mikään vakiopano. Haluan olla joko pelkkä kaveri tai sitten jotain vakavaa. En mitään siltä väliltä, en mikään friend with benefits säätö. Pää hajoaa...oon niin huono tällasessa.

2 kommenttia:

 1. Kato ihan rauhassa että mitä tosta tulee, kyllä sä sitten huomaat jos se on vaan panon perässä. Ja jokainen ratkeaa välillä, dont worry, sä et kuole noihin vaikka nyt vituttaakin! Koita lopettaa stressaaminen ja keskityn nyt hetkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep pitää koittaa ottaa rauhallisesti, mulla on vaan tapana miettiä ihan liikaa ja loppujenlopuks sekoon omiin ajatuksiini :D

   Ja juu enhän mä tollaseen repsahdukseen kuole, loppupäivän olin sitten vaan syömättä niin edes vähän kompensoi tota paskaa mitä söin.

   Poista