keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ahneus ja pelko


Popcornia, tummaa pastaa, normaalia leipää, pätkis karkkeja ja kaksi palaa pannukakkua. Näistä on mun tämänpäivän syömiset tehty. Vaikka liikuntainto on kasvanut on myös ruokahalu kasvanut sen mukana ja en halua sitä. Maanantaina ja tiistaina zumbaa, huomenna ja perjantaina bodypump. Voisi kokeilla mennä kahdelle ryhmäliikuntatunnille peräkkäin, katsoa josko jaksaisin vetää kaksi putkeen.

Jumpissa kaikki laihat tytöt varmaan ihmettelee kun olen käynyt siellä jo yli kuukauden ja silti en laihdu mihinkään. "Toihan vaan lihoo, mitä ihmettä se täällä oikeen yrittää". 

Olen huomannut, että mulla on ihan outoja pelkotiloja. Pahin niistä on se jos joudun olemaan meidän talossa yön yksin. Ennen sänkyyn menoa tarkastan että kaikki ulko-ovet ovat lukossa, pistän lähes jokaisen asuntomme valon päälle ja verhot kiinni. Sitten menen omaan sänkyyn ja suljen huoneen oven. Menen nukkumaan valot päällä mutten uskalla pistää silmiä kiinni. Pelkään että joku murtautuu meille ja tekee jotain pahaa, järjetöntä ja hyvin epätodennäköistä mutta silti. Tollasissa tilanteissa nukun yleensä vain pari tuntia yössä koska pelkään niin paljon. Pälyilen ympärilleni ja rintaa puristaa. Kesällä pitäisi muuttaa omaan asuntoon enkä tiedä miten selviän tämän pelon kanssa silloin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti