perjantai 28. syyskuuta 2012

Sweat is fat crying


Nyt on kuukauden salikortti hankittu ja tänään olin ensimmäisellä ryhmäliikuntatunnilla ja voin sanoa että hiki virtasi! Kyllä huomaa miten rapakuntoon oon itseni päästäny. Tunnin jälkeen olin niin järkyttävän näköinen että säälin jokaista joka näki mut sen tunnin jälkeen. En muista milloin viimeksi oisin ollut niin ruma, hyi saatana. No tärkeintä että kalorit paloi.

Huomenna ajattelin mennä kuntosalille polkemaan crosstraineria ja kuntopyörää. Jotenkin vaan hävettää mennä sinne yksin...tuntuu että kaikki ajattelee mut nähdessään "mitä tommonen pullukka täällä tekee...luuleks se tosiaan laihtuvansa". Ja varsinkin kun siellä on semmosia langanlaihoja tyttöjä ja lihaksikkaita miehiä...yyh.

Näin hoitsupoikaa ekaa kertaa edellispäivänä. Oli kivaa, ajeltiin pitkin kaupunkia, poltettiin tupakkaa ja juteltiin kaikesta mahdollisesta. Se sai mut nauramaan ja oli muutenkin hyvä tyyppi. Ja olihan se hyvännäköinenkin. Toivon että nähtäis uudestaan, saa nähdä. K:sta ei ole sen koommin kuulunut, enkä itse jaksa roikkua ja yrittää väkisin jutella. Jos tulee juttelemaan niin kiva juttu, jos ei niin olen vain pettynyt. Ei pitäisi odottaa liikoja, onhan hän kuitenki vain mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti