maanantai 21. tammikuuta 2013

läski tyttöystävä


Paska, en jaksanut käydä aamulla vaa'alla kun herätys olikin tunti aikasemmin kuin piti. Huomenna menen, vaikka tiedän että paino on varmaan noussut. Kiitos äidin joka osti mulle ja veljelle sipsiä ja karkkia leffan kylkiäisiksi. Nojuu itepähän päätin niitä syödä. Juustonaksuja, normaaleja sipsejä ja daim-patukka. Suihkuun mennessä sai sitten taas kauhistella saunan lasiovesta omaa turvonnutta olemusta...huomenna olen varmaan vielä enemmän turvoksissa, kiva. Miksimiksimiksi piti mennä sortumaan herkkuihin kun en ole pitkään aikaan semmosia syönyt. Huomenna tiukka linja, tiedän että pärjään paljon vähemmällä.

Mun on pakko laihtua nopeammin...haluan olla K:n edessä kokoajan hieman pienempi. En halua olla läski tyttöystävä.

2 kommenttia:

 1. Ymmärrän sinua todella. Painan suurinpiirtein saman verran, mutta onnistun aina laihduttamaan. Kiloja saan pois, mutta ne tulevat niin helposti takaisin, että saan laihdutella palautuneita kiloja kaksinkertaisen ajan verran. Pelkään lihoavani niin muodottomaksi, ettei poikaystäväni enää halua minua lähelleen.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tuttu tunne. Tuntuu että lihoan niiiin helposti, ärsyttävää. Ja no minä en vielä edes virallisesti ole tyttöystävä...mutta jos pian olen niin en tosiaan halua olla paksu tyttöystävä.
   Tsemppiä sinullekin! Kyllä ne kilot sieltä karisevat :)

   Poista