maanantai 12. marraskuuta 2012

oh boy, you're so sweet


Kävin tänään aamulla vaa'alla ja oon lihonut ihan vitusti liikaa, no eipä siinä, ihan ymmärrettävää jos viimeisen viikon ruokavalioon on kuulunut vaaleaa leipää, pastaa, mäkkiruokaa, pitsaa, popcornia....list goes on.

Niin ja se haaste, koitan tän viikon aikana pudottaa mahdollisimman paljon painoa, en nyt mihinkään paastoon ryhdy koska se on mahdotonta koulun takia (en voi olla arkisin syömättä aamupalaa ja kouluruokaa koska muuten jäätävät mahamurinat oppitunneilla). Vähäisten syömisten lisäksi käyn tietty jumpissa niinkuin aina.

Pakko laihtua, pakko. Mietin varmaan lähemmäs sata kertaa päivässä mun kroppaa, koulussa varsinkin. "Miten isolta näytän muiden silmissä. Pitääkö toi mua lihavana. Hyi mun vatsamakkaroita kun istun, pakko pistää paita paremmin että ne ei näy niin hyvin. Oon lihavempi kuin hän...ja hän ja hän."
Aina syömisen jälkeen kaduttaa, oli se sitten hapankorppua tai pullaa. Ajattelen vain miten olisin lähempänä laihuutta jos olisin jättänyt senkin syömättä.

Sain tietää että yksi tyyppi on ilmeisesti ihastunut muhun, ahdistavaa. Se tyyppi on mukava, ihana...kaikkea. Silti ahdistaa, en osaa olla tämmösessä tilanteessa. En uskalla puhua sille koska pelkään olevani päällekäyvä, ahdistava, ärsyttävä. Toisaalta mietin myös että onko toi koko juttu koko vitsi...miksi se olis kiinnostunut musta, en nää mitään syytä.

Huomenna englannin esitelmä luokan edessä...onneksi on betasalpaajia vielä lähellä niin vedän sen niiden voimin. Toivottavasti se hillitsee jännityksen näkyvät oireet taas yhtä hyvin kuin viimekerralla.
Tarviin nyt paljon onnea...kaikessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti