torstai 8. marraskuuta 2012

motivaatiokuvia

Ei mitään kerrottavaa, tyydyin pelkkiin thinspo kuviin. Viikonlopun aikana tuun kertomaan teille yhdestä haasteesta mitä suoritan ensiviikon aikana. Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Lueskelin tätä sun blogias ja pakko sanoa, että älä laihduta näännyttämällä itseäs! On tärkeetä syödä, koska muuten sun elimistös menee jumiin. Syö paljon hedelmiä ja vihanneksia (herkuttele niillä vaikka sipsien sijasta), syö täysjuvätuotteita ja tummaa leipää, huolehdi proteiinin saannista, vähennä hiilareita (korvaa esim osa nuudeleista pakastevihanneksilla) ja JUO PALJON VETTÄ! Vesi kiihdyttää aineenvaihduntaa ja raikastaa koko kroppaa. Sen lisäks se on esim iholle hyvää :--)
  Lupaan sulle, kun syöt "oikein" ja terveellisesti, sun ei tarvi tuntea huonoa omaatuntoa syömisestä ja lopulta sun ei ees tee enää mieli herkkuja. Ja muista liikkua monipuolisesti!
  Paljon tsemppiä! Kyllä ne tulokset alkaa näkyä kunhan ruokavalio on kunnossa ja liikuntaa riittävästi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiiän että toi olis kaikkein paras tapa laihtua mutta en voi olla miettimättä niitä ruokien kaloreita. Ja oon tosi huono syömään vihanneksia ja hedelmiä :/ Pitäis pistää kyllä tä ruokavalio jonkinnäköseen remonttiin että pääsis irti tosta mun suurimmasta vihollisesta eli pastasta.

   Onneksi liikuntapuoli on sentään kunnossa ja urheilen aika monipuolisesti.

   Poista