maanantai 26. marraskuuta 2012

But just because it burns doesn't mean you're gonna die


Viikko taas vierähtänyt ja tuntuu etten ole saanut mitään aikaan. Laihtuminen tuntuu junnaavan paikallaan vaikka käyn väh. 3krt viikossa jumpassa, syön vaan niin paljon sitten vissiin. Olisi kiva omistaa se kuuluisa itsekuri.

Tein itselleni kännykään kalenteriin laihtumissuunitelman, kilo pudotusta per viikko siihen asti kunnes painan 70kg, siitä eteenpäin 500g pudotusta per viikko lakkiaisiin asti. En todellakaan kehtaa tämän kokoisena olla mekossa omissa ylioppilasjuhlissa. Ja olisi kiva ensi kesänä mennä rannalle bikineissä, tänä kesänä olin bikineissä ainoastaan omalla takapihalla ja rannalla ollessa vaatteet pysyi visusti päällä.

Pitäisi exänkin uudella kämpällä käydä kahvilla jokupäivä, en todellakaan odota innolla sitä. Ennen vuoden vaihdetta en kyllä ole menossa, aion laihtua vielä mooonta kiloa ennenkuin menen sen luo. Haluan näyttää sille että "hahhaa mäpäs olen saanut itseäni vaan parempaan kuntoon eron jälkeen ja sä oot vaan rumentunut" (Näin exän vilaukselta paripäivää sitten ja se oli oikeasti rupsahtanut ihan huolella).

Nomutta juu, ei sen kummempia kuulumisia. Mun arkipäivät kuluu nyt koulun ja jumppien parissa, raskas jakso menossa. Tänään oli bodycombat ja huomenna zumba.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti