sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Pieni repsahdus johtaa usein suurempaan


Eilen suistuin ruokavaliostani ja söin iltapalaksi kaverin kanssa purkkihernekeittoa ja muutaman hapankorpun levitteellä. Tänään olin kaverin luona meikkikutsuilla ja siellä oli tietenkin kaikkea hyvää purtavaa. Saldoksi kertyi täytetty paahtoleipä, korvapuusti, kaksi vaahtokarkkia. Näiden herkkujen jälkeen mun herkkuhimo vain yltyi. Kotiin tullessa katsoin pöydälle jäänyttä kebab mainosta ja siitä se ajatus sitten lähti. Hetki sitten vedin naamariin melkeen kokonaisen rullakebun!!!! Lihoista jätin yli puolet syömättä, mutta muuten se meni melkeen kokonaan. Nyt ällöttää ja maha turvottaa. Huomenna meen huhkimaan salille semmosen treenin rangaistuksena itelleni.

Vaikka tämmönen on aina takapakkia, niin en anna sen tälläkertaa lannistaa. Huomenna entistä tiukempi ote ruoan ja treenin suhteen ja kahta kovemmin kohti tavoitetta.

2 kommenttia:

 1. Eihän elämässä mikään tuu saavutettua ilman pieniä takapakkeja. Eiköhän ne oo siis tässäkin tapauksessa ihan sallittuja (: Pitää vaan pitää siitä tavoitteesta kiinni eikä ajatella liikaa ja liian negatiivisesti niitä pieniä repsahduksia.

  Puspus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan totta! :) Repsahduksia sattuu kaikille ja ne on osa sitä prosessia kun pyritään saavuttamaan jotain. Tänään oonki sitten syönyt taas ruokavalion mukaan ja kävin salilla, joten takasin ruotuun vaan :D

   Poista