perjantai 12. huhtikuuta 2013

huh helpotusta


Kyllähän se paino sieltä tippui kun piti salivapaan päivän. -900g eilisestä hihii jee! Läskiahdistuksissani tosin skippasin eilisen välipalan kokonaan ja päivälliseltä jätin lihan pois...vaikka ei saisi. Otin myös uudet mitat itsestäni tuossa aamulla ja minusta on lähtenyt pois yhteensä 10cm. Puolet senteistä on lähtenyt lantiolta ja masukummun kohdalta.

Eilen teki niin kovasti mieli repsahtaa ja lähetin paniikkiviestejä kaverilleni etten sortuisi ahmimaan pastaa. Sortumisen sijaan leikkelin muotilehdistä pari motivoivaa bikinikuvaa ja kiinnitin ne jääkaapin oveen. Pitäis vissiin liimata yks kuva kiinni kuivakaapinkin oveen..siellä takana kun on kaikkea pahaa (pastaa, suolakeksejä, hapankorppuja, puuroa).

Salihommat on jäänyt nyt vähän vähemmälle, kun mun lemppari salikamu on kipeänä. Keskiviikkona olin parhaan kaverin kanssa salilla ja täytyy sanoa että tuli aika salikarhu olo, kun kaveri ei jaksanut tehdä mun sali-ohjelmaa loppuun asti ja minä jatkoin loppuun asti. Ja hänellä ei siis ole grammaakaan ylipainoa. Kyllä mä sen vielä potkin tekemään koko ohjelman loppuun!

2 kommenttia:

  1. Oii kiitti paljon ! :) kuva vaan on tosi huono laatunen :((

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :)
    Onhan toi tuhat aika vähän, mutta syynä siihen suurimmaks osaks on liikkumattomuus. l: Varmaankin nostan kalorirajaa jos se liikunnaninto sieltä tuliskin esiin. ^^

    Tsemppiä sullekkin! (:

    VastaaPoista