maanantai 10. joulukuuta 2012

Ollaanpas nyt rehellisiä


Elikkäs nykyinen paino minkä paljastamista oon lykännyt kokoajan koska hävettää vitusti ja liikaa. Aamupaino oli 82,4kg. Rehellisesti luulin sen olevan enemmän koska en oo kahteen viikkoon tehnyt muuta kuin syönyt, ryypännyt tai maannut kotona/kaverilla. Kesän lopulla mun ja exän eron jälkeen paino oli 78kg, no mutta sen siitä saa kun ruoka on hyvää ja syöminen kivaa

Tänään kuntosali, oli ahdistavaa olla siellä ainoana naisena. 15min crosstrainer, 15min semmonen jännä polkulaite mikä kuluttaa tosi hyvin, 10min kuntopyörä ja loput 20min painoja ja vatsalihaksia. Oon kyllä maailman surkein kuntosalillakävijä...en osaa tehdä niissä laittessa mitään joten yleensä vaan poljen crosstraineria tai kuntopyörää.

Hei jos teillä lukijoilla on jotain hyviä, terveellisiä reseptejä jotka ootte kokeneet hyviksi niin saa jakaa niitä tonne kommenttiboksiin! Koitan kovin miettiä jotain terveellisä ruokia mitä voisi tehdä kun tulee koulusta kotiin mutta pää lyö ihan tyhjää.

5 kommenttia:

 1. tosta salista, eikö siellä salilla oo mahdollisuutta saliohjauskeen? niin että ammattilaisen kanssa juttelette tavotteista (laihduttaa, saada lihaksia yms) ja yhdessä katsotte mitä liikkeitä tulevaan ohjelmaan tulee ja niin siun olisi helpompi käydä salilla kun ammatti ihminen neuvoo laitteiden käytön. luulisi että on, jos et ole varma kysy ihmeessä, se on todella hyvä etu, opit liikkeet oikein ja saat hyvät treeniohjelman! :)
  TSEMPPIÄ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä personaltrainer mahdollisuus mut se maksaa ihan hirveen paljon :( Onko jossain saleilla mahdollista saada tommonen ohjaus siis ihan ilmaiseksi vai? :o

   Poista
 2. Jossain saleilla on ilmanen personal trainer, mutta aika harvassa. Mutta toisaalta kannattaa kyllä miettiä että voiko jostain riipasta sen 50€ siihen että oikeasti osaa treenata oikein. :)

  VastaaPoista
 3. ja sit on mahdollista saada viel oma kuntosaliohjelma mis on mil painoil ja millasil toistoil kannattaa tehä :) itellä se toimi ainaki tosi hyvi ku sai sellasen ku ennen tein monii liikkei iha liian pienillä painoilla :D

  VastaaPoista
 4. Ite oon ollu ihan samassa tilanteessa kun sä! Parisuhde päättyi kun poikkis nosti kytkintä ja vaa'an lukema näytti 82 kiloa :D aika epätoivonen tilanne oli.............. Sit otin itteeni niskasta kiinni ja nyt takana on 20,4 kiloa ja itsetunto on parempi kuin koskaan! Parasta tässä on se, että kytkintä nostanut eksä kiinnostui muodonmuutoksen vuoksi musta uudestaan ja ai jumalauta, kun oli kiva sanoa sille, että sori muru, sun juna meni jo:):):):) tsemppiä sule kovasti!!!

  VastaaPoista