sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

baby you murder me, your weapons are words
En oo nyt kuullut exästä mitään pariin päivään, ja ehkä ihan hyvä niin.
Mä haluan oppia elämään niin etten kokoajan ajattele sitä ihmistä.
Saa nähdä milloin se ottaa muhun yhteyttä ja kyselee vointia.
Ite tuskin otan häneen yhteyttä, oon roikkunu tarpeeks kauan, mä haluan elää ilman sitä, mä haluan saada mun oman elämän takasin.

Eilen sain kuulla niin vituttavia uutisia perheeltä että illalla mieli romahti taas jonnekin pohjamutiin.
Ja miksi miehiä on niin helvetin vaikea lukea?

Yks haava oli ehtinyt parantua jo aika hyvin, eilen kuitenkin revin sen taas auki.
En halua taas maata koko päivää kotona.
Aina kun oon yksin niin ahdistus iskee, heti jos oon muiden ihmisten kanssa niin olo on paljon parempi.

Mulla on semmonen olo etten kelpaa enää kellekään.
Ei mussa oo mitään mitä miehet haluaa...
Kaikki exän sanat pyörii taas mielessä.
Miks edes yritän?

Mä oon henkisesti niin pieni,
miksi en vois olla myös fyysisesti yhtä pieni..


4 kommenttia:

 1. miks annat sen vaikuttaa suhun niin paljon? se on ex, entinen, vanha juttu, menneisyyttä. miks tuhlata aikaa sellaseen ihmiseen, jonka tiedät satuttavan sua vielä lisää? tiedän miltä ero tuntuu, mut tiedän myös että siitä pääsee yli ja tollaset kusipäät pitää unohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä "anna" sen vaikuttaa mun elämään, en oo kuullu siitä nyt kolmeen päivään mitään ja niinkun sanoin niin en aijo itse ottaa häneen mitään yhteyttä koska tiedän ja olen huomannut että mun on paljon helpompi olla ja elää kun en ole häneen yhteydessä.

   Sille en kuitenkaan voi mitään että ilkeät asiat mitä hän mulle eron jälkeen on sanonut pyörii välillä mielessä...ei sellasia asioita noin vaan unohda jos saa kuulla niin paljon haukkuja ihmiseltä ketä ennen rakasti.

   Mä yritän parhaani mukaan unohtaa sen ihmisen ja huomaan että päivä päivältä ajattelen sitä vähemmän, välillä (varsinkin heikkoina hetkinä) kuitenkin ajatukset siirtyy häneen, sille ei vaan voi mitään.

   Poista
 2. Kiitos<3 =) Toivon sinulle paljon voimia, jotta pääset ihan kunnolla eroon entisestä poikaystävästäsi. Sanat on aina pahimpia, ne jää päähän kummittelemaan. Kaikki vie aikaa, mutta päivä kerrallaan!

  VastaaPoista
 3. mulle kävin exän kaa vähän samalla tavalla.. mä tosin jätin hänet, kun sain tarpeekseni sen vihjailuista, mm. sun pitäis laihduttaa, syöt koko aja kaikkee ja kuuntelin ku se kehus koko aja jotain vitun laihoi muijii.. sai mun itsetunnon nii alas et päätin vittu näyttää sille et musta tulee vielä samanlainen.. kusipäät ei saa olla unelmien tiellä laihuuteen ja mulla se onnistuu helpoiten ilman sitä idiootti. eli voimii kans laihduttamiseen!

  VastaaPoista