tiistai 26. marraskuuta 2013

I made it...


Mä tein sen...pääsin opiskelemaan! Oon siis tuleva sairaanhoitaja. Oon onnellinen.

Koulun alkuun on aikaa alle 2kk ja siinä ajassa olis tarkoitus saada painoa putoamaan mahd. paljon tietysti. Asiaa hankaloittaa melko paljon tuo välissä oleva joulu...rakastan jouluruokaa.

Ensimmäisiä askeleita kohti selkärangan takaisin saamista ovat olleet salilla ja jumpissa käynnin aloittaminen uudelleen. Oon myös koittanut ostaa kotiin mahdollisimman terveellistä ruokaa. Leipänä toimii ruisleipä, riisin olen korvannut ohralla yms.

Paino-gadget on palannut ja sieltä voi nyt taas seurailla mun painoa. Toi nykyinen luku on järkyttävän iso ja jokainen kohtaaminen peilin kanssa on epämiellyttävä. Onneksi mulla on kotona kokovartalopeili joka muistuttaa mua mun koosta päivittäin!

Oon koittanut viimepäivinä miettiä miksi toi paino on noussut noin helvetisti. Helmikuussa kuitenkin painoin sen 79kg. Yksi asia nousi mieleeni: tekemättömyys. Koulu loppui alkukeväästä ja siitä eteenpäin en käynyt töissäkään. Asun yksin, olin paljon kotona = paljon aikaa syödä. Ainakin omasta mielestä toi on voinut vaikuttaa asiaan. Ja tylsyyteen syöminen

 Luojan kiitos pian alkaa koulu ja mun elämässä on selvät sävelet ja rutiinit 3,5v ajaksi!

2 kommenttia: