sunnuntai 27. lokakuuta 2013

I want to live, not just survive


Herra Jälkimmäinen oli mun luona yötä. Sex happened, muuten se olikin aika kylmä mua kohtaan. Kyllä se parikertaa otti kainaloon kun nukuttiin, mutta niin. Hakkaan vaan päätä niin pahasti seinään kun säädän sen kanssa, ja nyt on taas paha mieli. Hienoa.

Mä tunnen miten mun sisällä on joku tyhjä kohta minkä haluan täyttää, mutten tiedä mikä sen aukon täyttäisi. Koulu? Poikaystävä? En mä tiedä.

Mulla on keskiviikkona pääsykokeet ja toivon yli kaiken että pääsisin opiskelemaan.

Vaa'alla en oo vaivautunut käymään vähään aikaan. Oon jotenkin niin rikki ja loppu etten vain jaksa. Vaikka mietin painoani päivittäin, niin en silti vain jaksa.


Kun oon ihmisten seurassa, mun on ihan hyvä olla. Kun oon yksin kotona, mun tekisi mieli vaan kelata aikaa eteenpäin. Ahdistaa. Haluaisin itkeä silmät päästä muttei itketä. Voisin mennä istumaan suihkuun ja raapia jalat verille. Ällötän itseäni.

1 kommentti:

  1. Voi apua. Ihan kuin ois omia ajatuksia lukenut. Mun on tehnyt mieli itkeä tosi kauan...silti se on tosi vaikeeta. Mä en osaa enää edes kunnolla itkeä ja se on tosi huono juttu. Mä yritän elää miesten kautta ja kelpaamalla niille kelvata myös itselleni. Mutta aina sattuu.

    VastaaPoista