keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Minun motiivini

Keräsin itselleni kokoon 7 hyvää syytä pudottaa painoa. Tietty osa näistä pätee kehen tahansa ihmiseen. Tein tämän lähinnä motivaatioksi itselle. Helpompi keskittyä tavoitteeseen kun on kirjannut ylös sen miksi tätä lähtee tekemään!


1. Itsetunto
Oon huomannut, että mitä enemmän painan, sitä huonompi itsetunto mulla on. Se ei ehkä näy päällepäin, mutta huomaan sen itse. Tammikuussa kun painoin about 78kg olin paljon varmempi itsestäni.


2. Tyytyväisyys omaan kehoon
Tarviiko tätä edes selittää. Haluan olla tyytyväinen siihen mitä näen peilistä.

3. Kuntoilu -> parempi terveys
Haluan olla terve. Tupakoin silloin tällöin ja juon alkoholia melkein viikoittain, joten parantamisen varaa on. Kuntoilu kompensoi noita edes jotenkin. Lisäksi kuntoilu tuo mahtavan olon ja paljon energiaa.


4. Vaatteet
Normaalipainoisena voisin käyttää kaikenlaisia vaatteita. Ei tarvitsisi miettiä että peittääkö tämä paita vatsamakkarat tai löllöt käsivarret.


5. Koulutus ja unelmatyö
Aloitan pian opinnot hoitoalalla. Tulen opiskelemaan ja tulevaisuudessa työskentelemään ihmisten terveyden edistämisen parissa ja haluan itse näyttää hyvää esimerkkiä. Tuntuisi tyhmältä saarnata lihavalle ihmiselle hänen huonosta ruokavaliostaan, jos olisin itsekin reippaasti ylipainoinen.


6. Miehet
Kukapa ei haluaisi löytää sitä tiettyä ihanaa ihmistä elämäänsä? Tällä hetkellä musta tuntuu siltä, etten tämän kokoisena ja näköisenä tule koskaan löytämään ketään erityistä ihmistä.

7. Kasvot
Pidän kasvoistani, mutta valitettavasti painon nousun huomaa heti kasvoiltani...naamaa turvottaa, posket pullottavat ja leuan alle kertyy sinne kuulumatonta massaa. Erittäin ärsyttävää. Toisaalta myös painon putoamisen huomaa nopeasti kasvoiltani!

4 kommenttia: