keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Fuck you world


Olin eilen parhaan kaverini luona ja jostain syystä keskustelu kääntyi siihen miten sekoilin lauantaina. En haluaisi edes puhua koko asiasta. Yhtäkkiä kaverini alkaa selittämään mulle jotain että "ootko sä Liisa jotenkin masentunut? Onko sulla noita yhden illan juttuja noin paljon sen takia että haluisit niin paljon poikaystävän?" Mitä helvettiä?!

Joo en ole masentunut, jokseenkin sekaisin elämäni kanssa kylläkin. Suutuin niin paljon tuosta ystäväni kommentista. Hän on muutenkin niin töykeä mua kohtaan nykyään...tiuskii ja suuttu joka asiasta. Pariviikkoa sitten tämä kaverini avautui humalassa omasta masennuksestaan mulle ja siitä miten huono hänen on olla. Sitten kun selvinpäin koitan puhua hänelle asiasta niin sanoo että "joojoo kaikki on hyvin". Justjoo. Kumpikohan meistä oli se masentunut?

Tuntuu että kaksi mun parasta kaveria puhuu mun selän takana edelleen siitä lauantaista...tai ylipäätään musta. Ne on alkanu viettää enemmän aikaa kahdestaan ja juttelemaan enemmän. No ei kait siinä, oon ilmeisesti tuon yhden sekoilun jälkeen niin paska ihminen kaikin tavoin.

ps. aloitan sairaaladieetin piakkoin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti