torstai 7. maaliskuuta 2013

worthless whore


Tapasin netissä hauskan miehen, komeakin vielä. 4v mua vanhempi muttei se haitannut koska mehän vaan juteltiin niitä näitä. Puhuttiin tuntikausia facebookissa. Kysyi voidaanko tavata..."no miksei". Pyysi mut hänen luo katsomaan leffaa ja hengaamaan.

Tänään menin sinne. Kahdella bussilla, vitullisessa tuulessa ja pakkasessa. Tuli mua vastaan, tarjosi juotavaa ja jutteli mukavia. Sitten se alko. Otti kainaloon, alkoi silittää mun hiuksia. "Mitä hemmettiä nyt tapahtuu" mietin ja tuntui melko oudolta. Siirsi mun käden omalle reidelleen, otti leuasta kiinni ja suuteli. Vielä lisää hämmennystä. "Okei...ei parissa suudelmassa oo mitään pahaa" ajattelin. Sitten se alkoi kourimaan mua rinnoista ja otin takapakkia. Se kysyi enkö haluakaan ja samalla silitteli mun hiuksia ja katso suoraan silmiin. Änkytin vaan jotain siitä että oon vaan hämmentynyt. Katsoin poispäin ja vetäydyin kauemmas, merkkinä siitä että jos nyt lopetettaisiin. Se vetää mut takaisin ja sanoo "sano vaan jos et halua" ja jatkaa samaa rataa. En mä osannut sanoa ei...en tiiä mikä muhun meni, menin lukkoon. Se otti mun kädestä kiinni ja siirsi sen housujensa päälle niin että tunsin...noh, sen. Hiero mun kättä siihen. Kouri mua. Avasi omat housunsa ja otti sen esille. Vedin käden pois, mutta se otti siitä taas kiinni ja pisti mun käden sen ympärille. En ite edes liikuttanut mun kättä...se piti mun kädestä kiinni ja liikutteli sitä, samalla voihki ällöttäväsi mun korvaan. Otin käden pois ja se kysyi taas miksen halua. En osannut edelleenkään sanoa mitään. Koitti silitellä mua siinä samalla kun sen kalu paistoi ulkona housuista, hyi vittu. Lopulta sain sanottua että on ehkä parempi jos lopetetaan. Se suuttui, istui lopun leffaa hiljaa ja räpläsi kännykäänsä sanomatta mulle sanaakaan. Leffan loputtua huokaisin helpotuksesta ja lähdin. Heti kun pääsin hissiin tuli itku...se piti mua ilmeisesti jonain ilmaisena nettihuorana minkä voi tilata kotiin panemaan. Mä olisin halunnut vaan jutella ja kattoa sen elokuvan...

Ei varmaan kuulosta isolta jutulta, mutta en oo ikinä tuntenut itseäni näin arvottomaksi ja halvaksi.

Ja se fakta tuntuu niin helvetin pahalta, että kukaan mies ei halua musta kuin sitä yhtä asiaa. Kokonaisena mä en kelpaa kellekään.

6 kommenttia:

 1. Toihan on ihan kamala juttu, oon niin pahoillani sun puolesta. :c Se on uskomatonta, miten halvaksi sitä itsensä tuntee tuollaisen jälkeen, vaikka järjellä tietääkin että vika on tasan tarkkaan siinä toisessa. Sä et ole arvoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin...tunnen itseni lähinnä idiootiksi kun olin niin sinisilmäinen että alunperinkään menin sen luo. Ja kiitos

   Poista
 2. Murunen hei, halusin sanoo ettet sä todellakaan oo arvoton. Oon itte kokenu vastaavan, tiiän että se sattuu :( Jaksamista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että oot joutunu kokemaan saman...
   Kiitos paljon<3

   Poista
 3. Vittu mikä kusipää, ei tohon muuta voi sanoa. Jotkut miehet on just tollasii et kuhan pilluu saa niin ei millää muulla oo väliä. Muista ettet todellakaa oo mikää halpa huora tms. ja ihan varmasti maailmassa on sellanen mies, joka rakastaa sua kokonaisuutena ja sellasena ku oot! :) tiiän ettei tältä välttämättä tunnu tällä hetkellä, mutta se mies voi tulla ihan odottamatta eteen :)

  JAKSAMISIA täältä kans, kun oma laihdutus tuntuu menevän päin vittua kun kaiken maailman pääsykokeet, opiskelut, työt ja sairasteluki vielä pukkaa päälle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, piristi mieltä :)<3

   Joo itelläkin kauhee stressi ylppäreistä, jatko-opinnoista ja töiden saannista...onneks en sentään oo kipeenä, se vielä puuttuiski. Jaksamisia sullekin!!

   Poista