tiistai 26. maaliskuuta 2013

i'm human


Mun ruokailurytmi on ihan pisin helvettiä. Heräsin klo 14.00 (joo unirytmikin on hienolla mallilla), söin kaksi sämpylää ja hiukan kaapissa olleita sipsejä. Seuraava ruokailu oli hetki sitten, klo 22.00, samanlainen setti kuin päivällä. Hienoa säännöllisyyttä ja terveellisyyttä tosiaan. En jaksa mennä kauppaan ja tuhlata rahojani kunnon ruokaan. Onneks 2.4 alkaa Jutan Superdieetti nettivalmennus niin saa nä ruoka-asiat kuntoon.

Se jätkä kenestä puhuin viime postauksessa, ehdotti mulle seksisuhdetta...mitä helvettiä oikeesti. Ensinnäkin ollaan nähty kerran...ja muutenkin MITÄ. Mä haluan siltä TÖITÄ ja se ehdottaa tommosta, kiva. Toivon ettei tä tyyppi kuvittele että samalla kun allekirjoitan työsopimuksen niin annan suostumukseni johonkin fyysiseen kontaktiin hänen kanssaan.

Alan oikeesti pikkuhiljaa uskomaan siihen, että kun miehet katsoo mua niin ne näkee vaan kävelevän vaginan, ei ihmistä jolla on persoonallisuus.

2 kommenttia:

 1. Voi ei, kauheeta tollanen ! Jotkut ihmiset vaan osaa olla kusipäitä :(( Kyl sä jonku viel löydät kuka arvostaa sua ihmisenä ja just sellasena ku oot ! <3 usko pois :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, menetän pian uskoni koko miessukupuoleen tätä menoa.

   Toivottavasti oot oikeessa, kiitos ihana<3

   Poista